A kávézó előtt jöttem rá, hogy mi kell nekem

Minden reggel az első dolgom, hogy főzzek egy kávét. Gyakorlatilag mielőtt kinyitnám a szemem már kávézok is. Elég gyakran járok kávézóba is, mert szeretek kipróbálni új ízeket. Imádom a kávékülönlegességeket és sokszor meg is próbálom újrakreálni otthon, amiket a különböző kávézókban ittam. Meglepően jól szoktak sikerülni. Legalábbis a legtöbb… Na mindegy. Valamelyik nap elhívott az egyik barátnőm találkozni és meg is beszéltük, hogy akkor beülünk valahová kávézni. Beszélgettünk, pletykálkodtunk – bár tudom nem jó szokás, de valljuk meg, mindenki szokott néha. Amikor elindultam hazafelé elszáguldott mellettem egy biciklis. Jó, lehet hogy nem ment olyan gyorsan, de váratlanul ért. Aztán megláttam, hogy az egy elektromos bicikli volt. Ah, mindig is nagy álmom volt, hogy legyen egy elektromos biciklim vagy rollerem nekem is. Valahogy mindig kicsit féltem tőle, de nem igazán tudom megmondani, hogy miért is, hiszen autót is vezetek. Sajnos az autómat nem tudom már használni, el kellett búcsúznom tőle… Aztán elkezdtem gondolkozni, hogy mi lenne, ha utánanéznék ezeknek az elektromos dolgoknak.

elektromos bicikli bolt

Ahogy haza is értem, rögtön felmentem a netre és elkezdtem böngészni. Találtam is egy elektromos bicikli boltot, ami elég szimpatikusnak tűnt így elsőre, ezért ott tovább nézelődtem. A neve motorbolt.co.hu és a honlapjuk alapján lehet tőlük beszerezni kerékpárokat, elektromos kerékpárokat, motoros felszereléseket és alkatrészeket, gumikat és egyéb kiegészítőket. Az oldalon nem volt nehéz megtalálni, amit kerestem, mert a kategóriák jól láthatóan fel vannak tüntetve. A kategóriákon belül rengetegféle termék található és mivel én nem nagyon értek ehhez a témához, muszáj volt jobban utánanéznem. Mivel nekem van jogosítványom, nem volt szükséges kizárólag olyat keresnem, aminél nincs szükség jogsira, de jó tudni, hogy ebből a fajtából is van választék. Megnéztem az akciós, illetve a népszerű termékeiket. Nekem számít az is, hogy mik azok a termékek, amiket gyakran vásárolnak meg az emberek. Viszont a legtöbbször rá kell jöjjek, hogy azért mert valakinek ez vált be, vagy ez tetszett, nekem még lehet más a véleményem.

Ami szuper, hogy a kerékpárokat összeszerelve és üzembe helyezve szállítják ki, tehát nem kell majd ilyesmivel sem bajlódnom. A szállítási módok közül lehetett választani, hogy az üzletben szeretném átvenni vagy inkább házhozszállítást kérek. Sajnos, mivel az autó már nem opció számomra, így a házhozszállítás az egyetlen választás. De jó, hogy legalább ilyen van, ekkora termékeknél is! Igazából ez a legkényelmesebb módja a vásárlásnak. Ha úgy döntök, hogy belevágok és veszek valamit magamnak, akkor biztosan az utánvétet fogom választani. Nem szeretek a bankkártyámmal utalgatni meg hasonlók, mindig félek hogy valamit elrontok. Most kezdek rájönni, hogy mennyi félelmem van, ami valószínűleg alaptalan… Az is nagyon megtetszett, hogy ha valaki olyan szerencsétlen, mint én és nem igazán ért az online vásárlásokhoz, van lehetőség emailben és telefonon is rendelést leadni. A telefonos megoldás tűnik a legkönnyebbnek, bár lehet, hogy megpróbálom legyőzni a buta kis félelmeimet szépen lassan. Bevallom, mielőtt megrendelek bármit is, szeretnék minél jobban tájékozódni a dolgokról, ezért küldtem is egy üzenetet a honlapon keresztül, hogy segítséget kérjek.

Az elektromos bicikli bolt nagyjából a mániám lett az utóbbi napokban. Szegény családom is folyton azt hallgatja, hogy épp milyen kincseket találtam a weboldalon. Nem gondoltam volna, hogy egy kávézóból kijövet fogom elhatározni magamat, hogy beszerzek egy elektromos biciklit.