Kávézás közben jönnek a legjobb ötletek

Régi álmom volt egy saját kávézót üzemeltetni a fővárosban. Pár évvel ezelőtt teljesült is ez az álom, és megnyithattam az én saját kis zugomat egy belvárosi csendes utcában. Mindig is odavoltam a kávéért – hiszen ugyan ki nem?! Energiát ad, felpörget, és ráadásul különösen sokféleképpen lehet elkészíteni, ízesíteni – mindig is vonzott ez a téma, így el is végeztem egy tanfolyamot, hogy ne csak tulajdonosa lehessek a kis kávézómnak, hanem készíthessek is mindenféle csodálatos ízvilágú kávét vagy akár forrócsokit a nagyközönségnek. Ezenfelül pedig mindig érdekelt a lakberendezés, belsőépítészet is, így hát nagyon is boldog voltam, amikor végre sikerült megnyitni ezt az új kis helyet, és a saját tetszésem szerint alakíthattam ki minden apró belső részletét, minden széket, asztalt, színt, bútort kiválaszhattam, minden matricát a falra, az összes kis dekortárgyat, az összes párnát az ablakpárkányokba, mindent-mindent kialakíthattam a saját ízlésem szerint.

Mindehhez azonban persze rengeteg pénzre volt szükségem, ráment szinte mindenem, amim volt, ami nagyon megnehezítette a mindennapjaimat. Szerencsére a kávézó kezdett lassan beindulni, és egyre jobb lett a helyzetem, viszont egyik nap, amikor az irodámat elhagyva kimentem egy kávéra, valami nagyon érdekeset hallottam, aminek pénzügyi helyzetem miatt nagyon megörültem.

Letelepedtem ugyanis az egyik napfényes ablakba, színes bögrémet a kezemben tartva, benne gőzölgő kávéval, amikor is egy néhány fős társaság lépett be az ajtón. Tőlem alig pár méterrel odébb egy kis négyszemélyes asztalnál foglaltak helyet, majd üzleti dolgokról kezdtek társalogni.

Először nem is igazán figyeltem oda, nem akartam hallgatózni természetesen. Kis idővel később azonban megütötte a fülemet, hogy pénzügyi dolgokról beszélnek, és arról, hogy egy saját vállalkozással hogyan lehet könnyebben kijönni anyagilag. A kiküldetési rendelvény – ezt hallva nem is tudtam, hogy miről van szó, viszont feltűnt, hogy ez a dolog állt a középpontjában a pénzügyekről szóló beszélgetésnek, és mivel nekem is jól jött bármi jó tipp pénz és saját vállalkozás terén, rá is kerestem gyorsan erre a kifejezésre, amint visszamentem az irodámba.

Kiderült, hogy egy szuper adómegtakarítási formáról van szó, amivel sokat spórolhatok azon, ha a saját autómat használom céges autóként. Elhatároztam tehát, hogy belevágok ebbe, így keresnem kellett valakit, aki segíteni tudna abban, hogy hogyan is működik pontosan ez az egész.

Nem túl sok keresgélés után találtam rá a roadrecord.hu oldalra, ahol nagyon áttekinthető és érthető információkat kaptam arról, amiről szerettem volna, sőt még annál jóval több dologról is. Így kiküldetési rendelvény szempontjából nagyon ajánlom őket – megbízhatóak, gyors segítséget nyújtanak és nagyon átlátható a weboldaluk. Rengeteg hasznos információval szolgál az oldaluk a kiküldetési rendelvénnyel kapcsolatban – így még nekem is, aki nem igazán járatos ilyesféle dolgokban, sikerült megértenem miről is van szó, és azt, hogy tulajdonképpen ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy hogyan takaríthatok meg évente rengeteg pénzt.

A weboldalon nem csupán kiküldetési rendelvénnyel kapcsolatban, de rengeteg más érdekes hasonló témába vágó dologgal kapcsolatban is hihetetlenül sok hasznos információt lehet találni.

Az oldalt megnyitva egy nagyon igényesen szerkesztett felületet látunk. Tökéletes színválasztás, kellemes atmoszférát biztosító képek, ikonok vannak jelen az oldalon – igazán modern kialakítás.

Legfelül megtaláljuk az ügyfélszolgálat elérhetőségét és nyitvatartását. Az ez alatti sorban két legördülő menüvel találkozunk, ahol különböző problémákra kínálnak megoldást az appjuk segítségével, illetve különböző ügyekben kaphatunk segítséget. Ha a felkínált sorok között nem találjuk véletlenül a nekünk megfelelőt, akkor pedig bátran használhatjuk a kereső ikont a jobb felső sarokban – ennek segítségével már biztosan mindenre választ kaphatunk. Lehetőséget adnak arra is, hogy a Google Maps előzményeinkből hogyan legyen útnyilvántartás (természetesen olyan, ami egy NAV-ellenőrzésen is átmegy). Találunk többféle hasznos kalkulátort az oldalon: fogyasztási norma kalkulátor, hóvégi km óra kalkulátor, lízing ÁFA kalkulátor. Kiváló munkát végeznek, ha útnyilvántartásról van szó – összefoglalva tehát mindenben járatosak a témával kapcsolatban.

A roadrecord.hu oldalon gyors és profi segítséget kaphatunk – és valljuk be, ez elég ritka párosítás! Én biztosan hozzájuk fordulok majd az útnyilvántartás ügyében, és ti is keressétek őket bizalommal!