Egy jó kávé a testet és a lelket is felmelegíti!

Biztos sokatokkal előfordult már, hogy váratlanul jött a hideg és fáztatok. Éppen egy rosszabb napomon egy varázsmondat húzott ki fagyos merengésemből, amikor azt hittem, már örök fázásra vagyok ítélve. “Valósítsd meg otthonod biztonságos melegét elektromos falfűtés segítségével!” – hangzott el a mondat egy reménytelennek hitt pillanatban.

Nem titok, hogy kávéfüggő vagyok, ezt minden ismerősöm tudja rólam. Nehéz a reggel? Kávé! Kicsit nyűgös a délelőtt? Kávé! Túl vagyunk az ebéden, és jön a kajakóma? Kávé! A kávé mindenhez passzol, akár még egy jó könyvhöz is, ráadásul felmelegíti a testedet és a lelkedet is. De a kávé részéről ez csak rövid távú dolog, amikor arra vágyunk, hogy hosszabb ideig tartson minket melegen valami, akkor mindenképpen fűtésre van szükség. Ha nem akarunk a radiátornak dőlni, mert mondjuk kényelmetlen, akkor az elektromos falfűtést nekünk találták ki! Neki is lehet dőlni, mert a falba van építve, és még nem is olyan kényelmetlen, mint egy fém radiátor, ráadásul nagyobb felületen melegít.

Persze ezt én sem csak úgy kútfűből szedtem ki, egy kedves ismerősömmel beszélgettünk egy finom kávékülönlegesség társaságában. Nálam voltunk, és mindketten egy vastag pokrócba bugyoláltuk magunkat, ugyanis a fűtés elromlott, és egy kicsit fáztunk. A sors fintora, hogy nyár közepén jártunk, tehát ez az idő nagyon nem volt normális, és reménykedtünk, hogy hamar jobbra fordul az időjárás. Mivel még viszonylag új lakója voltam ennek a kuckónak, nem számítottam rá, hogy máris elromlik valami, amire nagy szükség lenne. A fűtés pedig lássuk be, az év hidegebb időszakában elengedhetetlen, hacsak nem akarunk a saját kis lakásunkban eszkimónak öltözve csinálni mindent hónapokon keresztül. Ha pedig nyár közepén fogunk ki egy szokatlanul hidegebb napot, az sem árt, ha működik a fűtés. Már ott tartottunk, hogy megírjuk végrendeletünket az utókor számára, amikor megérkezett legjobb haverom. Látva elkékült szánkat, aggódó fejjel inkább áthívott magához, hogy ne szerény kis hajlékomban leljünk fagyhalált. Természetesen a kezünkbe nyomta az aznapi sokadik kávénkat, mi pedig elégedetten süppedtünk el a kanapéban, és élveztük a kellemes meleget. Kicsit irigykedtünk is, hogy míg mi a hidegben ücsörögtünk, másnak milyen jó meleg jut, de haverom sem tartotta titokban, hogy elektromos falfűtése van, és bizonyára nekem is erre lesz szükségem otthon, ha nem szeretném, hogy kifogjon rajtam a tél. Szó szerint emlékszem szavaira: “Valósítsd meg otthonod biztonságos melegét elektromos falfűtés segítségével!”

Meg is mutatta az Elektromos Fűtés Kft. weboldalát, ahol található részletes tájékoztatás a fűtéstechnológiáról, illetve annak hasznosságáról, ezen felül visszajelzéseket is olvashatok a szolgáltatással, termékkel kapcsolatban. Mivel hosszútávon tervezek maradni jelenlegi lakásomban, így fontosnak tartottam, hogy előre gondolkodjak, és még a tél beállta előtt biztosítsam a megfelelő fűtést. Mindig is nagy álmom volt, hogy a lehető legkevesebb falból kiálló berendezés legyen a lakásomban, és kuckóm stílusban is minimalista legyen. Ehhez hozzátartozik az is, hogy ne legyenek minden falon radiátorok. Az elektromos falfűtés pedig erre pont jó megoldás, hiszen a falba építve nincs útban, nem észrevehető.

Valósítsd meg otthonod biztonságos melegét elektromos falfűtés segítségével!

Egyedülálló nőként sok dolgot megtanultam magamtól megoldani a ház körül, azonban vannak olyan dolgok,a melyeket inkább hozzáértő kezekre, szakemberekre bíznék, így biztosan nem álltam volna neki magamtól összerakni egy falfűtést. Persze abban is biztos vagyok, hogy a gyártó sem hagyta volna, hiszen erre van a kivitelező csapat is. Persze fontos, hogy lássák, milyen elképzelés szerint hova is kell elhelyezni a fűtést, így amikor elérkezett a felmérés napja, kicsit talán túlbuzgóan vezettem körbe a cég munkatársait szerény hajlékomban. A felmérés után tűkön ülve vártam, hogy megkapjam az árajánlatot, amit kedvezőnek találtam, így röviddel a felmérés, és árajánlat adás után belevágtunk a projectbe, ami akár már-már lakásfelújító projectnek is nevezhető. Míg beszerelték a fűtést, mindenkire próbáltam rátukmálni kedvenc kávéfajtáim valamelyikét, annyira örültem, hogy megérkeztek lakásom hősei, akik meleget varázsolnak otthonomba.

Új falfűtés-tulajdonosként nem győztem a barátaimnak dicsekedni, hogy mekkora csoda történt lakásomban, olyan jó fűtést kaptam, amilyenről sokan álmodni sem mernének! Végre úgy kávézhatok, hogy nem kell félnem attól, ha nem lesz semmi más, ami felmelegítsen hűvösebb napokon, hiszen nekem is van már falfűtésem az Elektromos Fűtés Kft.-nek köszönhetően!