A szem betegségek ritkán tudnak titokban maradni

Sok más szervünkkel ellentétben a szem egy olyan kivételes helyzetben van, hogy bár nem minden esetben, de a legtöbbször mégis észrevehető rajta valamilyen elváltozás “kívülről” is, hogyha valamilyen szem betegségek ostromolják azt. Ugyanez igaz a körülötte lévő arcbőrre is, hiszen ez a terület számtalan belső elváltozásnak, betegségnek a jelölője. A karikás szem, a táskák, az elszíneződések, minden valamire utal, ami a testben éppen változik és lehet, hogy épp a rossz irányba. A szerencse mindezek kapcsán talán tényleg csak annyi, hogyha valaki időben felismeri ezeket az elváltozásokat, akkor az időben is tudni lépni, tenni ellenük.

Kávézni mentünk Katival. Ez egy havi rendszerességű program, mindig kipróbálunk egy új kávékülönlegességet a világ valamely tájáról és közben csacsogunk egy jót. Ehhez feltétlenül szükséges egy nyugodt légkörű kávézó, ahol lehet beszélgetni az élet nagy dolgairól, esetleg lehet enni egy finom sütit és közben az év minden hónapjára jut legalább két különböző fajta kávé. A legutóbbi alkalommal történt, hogy úgy éreztem Kati arca valahogy más. A szemei körül karikák voltak és valahogy az arca is sokkal halványabb volt, mint máskor szokott lenni. Felvetettem neki ezt a dolgot, mire belekezdett a mesélésbe. És ekkor hallottam először az InstanTENSE Plus-ról is, ami nekem is jól jött…

A szem betegségek megmutatják tehát magukat, ez bennük a jó dolog. Így ugyanis Kati is rögtön tudta, hogy érdemes lenne elmennie egy labor vizsgálata, hogy megnézzék, hogy minden rendben van-e nála. Közben pedig gyorsan keresett egy olyan készítményt, amivel ezt az ijesztő ábrázatot egy kicsit oldani tudja. Rendelt egy szem környéket célzó szérumot a netről, egészen pontosan az instantense.hu-ról, ami aztán hamar be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Tulajdonképpen a karikák hamarabb felszívódtak, mint hogy a laboreredményeket kiértékelte volna a doki. A szérum neve az volt, hogy InstanTENSE Plus… Ez egy olaszországi székhelyű cég, akik kimondottan ezekben a dermokozmetikumokban utaznak, kutatnak és fejlesztenek, hogy aztán ehhez hasonló hatékony termékekkel segítsék a karikás szeműeket és még sok mindenki mást is természetesen.

Az instantense.hu-ról nem csak azt lehet megtudni, hogy ez a konkrét szérum milyen összetevőkből készül, hanem azt is, hogy ezek a tipikus tünetek milyen szem betegségek jelei lehetnek. Hasznos írás ez, hiszen tényleg nagyon sokrétű, mint amennyire az is, ahányféle betegségre utalhat a táskás szem, a duzzanat, az elszíneződés, a karikák és még számos más jel. Különösen tetszik az, hogy nem csak a szervi betegségekre térnek ki a felsorolásban, hanem a lelki eredetű problémákra is, ami szerintem legalább ennyire fontos lehet a helyzet megértéséhez és elemzéséhez.

Miután Kati megmutatta ezt az oldalt, én is rendeltem magamnak ilyen InstanTENSE Plus szérumot, aztán tovább böngésztem a weboldalt. Megtudtam, hogy pontosan milyen összetevők alkotják ezt a szemkörnyék ápolót és közben pedig eszembe is jutott még pár ismerős, akinek meg fogom mutatni ezt az oldalt, mert a szem betegségek bárkinél felmerülhetnek, ahol a felsorolt tünetek közül bármelyik feltűnik. A helyzetről jó tudni, a terméket pedig érdemes megrendelni a simább, fiatalosabb, egészséges bőr visszaállítása érdekében.