Nőiesebb stílus az annataska.hu-val

Szerencsére olyan munkám van, amit bárhonnan végezhetek. Mindig is ez volt az álmom, mert én úgy gondolom, hogy nem feltétlen nekem való a hagyományos alkalmazotti lét. Nekem sokkal nagyobb szabadságra van szerintem szükségem, mert csak így tudok igazán hatékonyan dolgozni. Az én vállalkozásom még nem jutott el arra a szintre, ami számomra példaértékű. Gondolok itt arra, amikor az emberek elutaznak külföldre, akár hónapokra, és onnan dolgoznak. Nekem is van olyan ismerőseim, akik minden évben decembertől februárig Indonéziában vannak, és amikor mi a legjobban fázunk itthon, ők akkor a tengerparton süttetik a hasukat. Egyelőre ez nekem elég távolinak tűnik a saját vállalkozásom tekintetében, de célnak nem rossz, hiszen az viszi az embert előre. Természetesen értékelem azt, amim van, mert tudom, hogy így is kiváltságos helyzetben vagyok. Nagy előny, hogy a lakhelyemen sok – sok szebbnél szebb kávézó van, és ha úgy tartja kedvem, akkor beülök az egyikbe, és ott dolgozom némi harapnivaló és egy gőzölgő kávé mellett. Megvannak a kedvenc helyeim, ahová a legszívesebben ülök be. Ezekben a kávézókban már ismerik, hogy mit szoktam kérni, sőt azt is, hogy egy – egy italt vagy ételt milyen időközönként szoktam rendelni. Ez apró, ám annál figyelmesebb gesztus a kávézó részéről, ami nyomot hagy a vendégben, és sokkal szívesebben fog visszatérni újra.

Az én stílusomra korábban a sportosság, lazaság volt a jellemző. Ezen azonban változtatnom kellett, amikor a jelenlegi munkakörömben kezdtem el dolgozni. Ugyanis többször találkozom ügyfelekkel, ami megköveteli az elegáns megjelenést. A ruhák terén még csak – csak ellavíroztam, de a táskákkal kapcsolatban ötletem se volt, hogy honnan tudnék beszerezni néhány elegánsabb darabot. Ám egy jó barátnőm a segítségemre sietett, és javasolta nekem az annataska.hu oldalát. Meg is fontoltam a dolgot, mert ez a barátnőm mindig olyan csinos és elegáns, hogy nekem is ő egyfajta példakép. Úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, és beütöttem a weboldal címét a laptopom keresőjébe. Az első, ami feltűnt, hogy már magának az oldalnak a megjelenése is nekem eleganciát tükrözött a rózsaszín oldalszínnel. Már attól sokkal kifinomultabb hölgynek éreztem magam, hogy itt böngésztem. Nem csak sok kézitáska van itt, hanem válltáskák, pénztárcák is például. Bennem nagyon megragadt az a régi intelem, amit anyukám és a nagymamám is sulykolt belém, hogy olyan pénztárcát válasszak, ami minden táskámhoz megy. Ekkor ránéztem a laptopom mellett pihenő neonsárga pénztárcámra, és tudtam, hogy ideje abból is egy új, letisztultabb darabot választanom, ami egy kicsit több komolyságot áraszt magából. Tudtam, hogy nem lesz gond ezzel, mert az annataska.hu oldalán pénztárcából is nagyon széles a választék.

Nagyon tetszett, hogy ezen a weboldalon tényleg csak márkás, jó minőségű termékeket árulnak. Ha ezt nézzük, akkor egyáltalán nem találom drágának a termékeket, hiszen a pénzünkért cserébe minőséget és időtállóságot kapunk. Egy nőnek szerintem a megjelenésén nagyon sokat tud dobni, ha látszik, hogy a választott táska egy, a ruhájához illő, minőségi darab. Hiába hangoztatják sokan, hogy nem a ruha teszi az embert, illetve, hogy a belső értékeknél a külső értékek sokkal fontosabbak. Mindkét mondás természetesen igaz, ám a mindennapi életben csak egy bizonyos fokig. Hiába vagyunk szakmailag a topon például, ha nem vagyunk ápoltak és elegánsak. Az ügyfelekben azt a hatást keltheti ez, hogy az ember a megbízással is lehet, hogy annyit foglalkozik, mint a külsejével, közben ez egyáltalán nincs így. Ezért jó, ha a külsőnk tükrözi a valódi profizmusunkat. Már pedig ebben nagy segítséget nyújthat az annataska.hu a kifinomult kézitáskáival többek között.

Láttam, hogy a weboldalnak van hűségprogramja is, aminek az a lényege, hogy a vásárlásaink során megkapjuk a megvett termék egy bizonyos hányadát jóváírva, amit a következő vásárlások alkalmával lehet felhasználni. Kíváncsi voltam, hogy ez a jóváírás szám szerint hogyan alakul, így a weboldalon rákattintottam a Hűségprogram fülre. Itt láttam, hogy ha például a megvásárolt kézitáskánkat teljes áron vettük meg, akkor a vásárlási érték 5 % át kapjuk meg, kedvezményes árú termék esetén pedig a 3 % – át. Első ránézésre ez bizony kevésnek tűnhet. Viszont szerintem érdemes szem előtt tartani, hogy az igazán nívós helyek esetében, ahol csak magas minőségű dolgokat árulnak, az annataska.hu esetében például kézitáskákat, sosem szoktak óriási akciók lenni. Ennek egészen egyszerű az oka, még pedig az, hogy a beszállítóktól ők is drágán kapják meg, és ha nagy kedvezménnyel adnák ezeket tovább, akkor nem lenne rajtuk semmi hasznuk. Már pedig senkinek sem éri meg szinte szívességből árusítani a termékeit. Tehát jegyezzük meg, ha valahol ilyet látunk, azaz, hogy a kedvezményekkel sem lehet például féláron jutni valamihez, az azért van, mert a bolt az eladáskor valószínűleg a minőségre megy, nem a mennyiségre.

Amikor éppen a táskákat böngésztem, akkor láttam, hogy olyan akció van, hogy ingyenes a kiszállítás a 15 000 Ft feletti termékekre. Azt gondolom, hogy nem nehéz elérni ezt az összeghatárt, főleg, ha az ember nem csak kézitáskát választ, hanem pénztárcát is, ahogyan azt tettem én is. Persze nem azon a néhány ezer forinton múlik a vásárlás, de egy ilyen figyelmes gesztus a bolt részéről azért jól tud esni, hiszen ez az egész erről szól. Ha otthagyunk a vásárlás során egy nagyobb összeget a webáruházban, akkor az embernek hízelgő, ha ezt valamilyen formában meghálálják, például az ingyenes kiszállítással. Ha bármi kérdésünk lenne, akkor az oldal bal részén megtalálhatjuk az ügyfélszolgálat e-mail címét, ahová üzenetet írhatunk. Bár szerintem minden olyan egyértelmű, és az egész oldal könnyen kezelhető, hogy nem nagyon merülhet fel az emberben kérdés. Én nem vagyok egy nagy technikai zseni, de még nekem is minden tiszta volt.

A kiszállítással kapcsolatban is pontos információkat lehet olvasni, kezdve attól, hogy melyik futárszolgálat szállít ki, egészen addig, hogy milyen fizetési módok vannak. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, amivel én teljesen ki voltam békülve, mert nem volt még velük rossz tapasztalatom, ellentétben sok másik futárszolgálattal. Tapasztalataim szerint vigyáznak a csomagra is, nem érkezett hozzám még soha semmi sérülten, ami sajnos egy olyan lehetőség, amivel a mai világban számolni kell. Az annataska.hu kézitáskái annyira elnyerték a tetszésem, hogy biztos voltam benne, hogy fogok én még innen vásárolni, hiszen úgyis azt terveztem, hogy szerzek egy táskát minden alapszínben, hogy biztosan kellően professzionálisnak hassak az ügyfelekkel való tárgyalások során. No meg persze én is sokkal jobban érzem magam csinosabban, nőiesebben. Amióta az annataska.hu táskáit hordom és nőiesebben öltözködöm, az ügyfelek hozzámállása is megváltozott jó irányban, amiért nagyon hálás vagyok a weboldalnak.