Kávéaroma és party kellékek egyvelege, azaz egy felnőtt szülinapi zsúr

party kellékekA napom nem tud elkezdődni, amíg a friss lefőzött kávé melege nem fűti a markom és az illata ne csiklandozza az orrjárataimat. Ilyenkor még kicsinek és biztonságosnak érzem a világot, ami addig szükséges még kívül belül megerősödik a testem és bátran neki tudok vágni a napnak. Ezzel nem csak én vagyok így, de a barátaim is és gondolom még rengetegen a világban. Ezért van az, hogy tinédzserként kocsmákba jártunk, 25 év felett pedig már kávézókba. Már olyannyira szokássá vált ez, hogy mindenféle eseményt kávézókba szervezünk.

Legutóbb az egyik híres újságíróról elnevezett ilyesfajta vendéglátó helyiségébe foglaltunk egy kis sarkot és szerencsére engedélyt is kaptunk rá, hogy kidekoráljuk. Ennek azért örültünk nagyon, mert egy régimódi szülinapi zsúrt szerettünk volna összedobni egyik kedves barátnőnknek. A hely már önmagában elérte volna a célját, hogy egy boldog születésnap legyen, de az ember a szeretteiért mindig a legtöbbet próbálja meg megtenni, így ragaszkodtunk a díszítéshez. A kellékeket egy remek internetes áruházból szereztük be, ami direkt party kellékekre specializálódott.

Segítségül unokaöcsém véleményét kértük, aki 7 éves és tudja, milyen lenne egy ideális gyerek szülinap. Ezért muszáj volt beszereznünk:

 • Héliumos lufi.
  A lufi egy buli elengedhetetlen kelléke. Szinte már reflex az emberekben, ha valahol lufit látnak, azonnal valami kis mulatságra gondolnak, jókedvre, zenére. Ezért feltétlenül fontos a sok színes lebegő léggömb, mert ha nincs hiányérzet támad az emberben.
 • A jól ismert kis színes papír pontok. Hasonló tulajdonsággal bír mint a lufi, szintén születésnapra vagy valaminek a megünneplésekor használjuk. Ha valaki már használt, tudja, hogy nagy élmény, de akár még évek múlva is lehet majd találni az adott helységbe egy-egy kósza darabot. Ami most pozitívum volt, hogy az oldalról, tudtunk rendelni, számos konfettit is, így a szülinapost szembesíteni tudtuk azzal, hány éves is lett.
 • Party szemüveg.
  Az ünnepeltnek muszáj hordania. Nem annyira a buli lelke, de vicces és emlékezetes pillanatokat tud szerezni.
 • Fejdíszek.
  Csákók, koronák, tiarák, vicces kalapok- sapkák. Hasonlóan a szemüvegekhez, ezek is nélkülözhetőek, de a teljes buli felszereléshez hozzátartozik.
 • Főleg farsangra való, de a nosztalgikus hatás végett beszereztünk párat.

Azt hiszem mindent beszereztünk, amivel kicsinosítjuk majd a kis helyet, amit kaptunk. Már csak egy olyan ajándék kell, amit haza is tud vinni, valami kis mellékes nem nagy, hisz majd a kávékülönlegességek lesz a fő attrakció. Szinten ezen a remek oldalon, ahol party kellékek tömkelegét lehet beszerezni, találtunk egy vicces testápolót, ami kifejezetten 30 felettieknek szól. Elvileg vissza fordítja az időt. Úgy is mindig kesereg a kora miatt az ünnepelt, hátha segít majd neki ez a krém ebben.

Minden megvolt a remek kávéházas mulatságra.

Titokban is sikerült tartani az eseményt, ezért a meglepődés hatalmas volt. Én kísértem a helyszínre az ünnepeltet. A többiek már vártak rá, és amikor odaértünk hatalmas ovációval köszöntötték. Kicsit fel is ocsúdott a hely, hogy kicsit halkabbak legyünk, de ez után már nem volt gond. Fergeteges hangulat kerekedett és az egész hihetetlenül nosztalgikusra sikerült. Előjött a gyermekkorunk könnyedsége, amikor hivatalosak voltunk efféle zsúrra csak éppen egy gyorsétterembe.

3-4 órát töltöttünk a kávézóban, majd mindenki az útjára indult, mert sajnos az élet nem áll meg, a jó dolgokból csak kicsi jár. Barátnőnk nagyon hálás volt az egészért, a szervezést kifogástalannak tartotta és a kellékek nagyon tetszettek neki, azt mondta teljes mértékben vissza ment agyban a kis 8 éves önmagába. Ennél nagyobb elismerés a szervező, szervezőknek nem is kellhet, hisz ez volt a cél!

Fontos a jó és minőségi party kellék az ilyen zsúrokra, mert, ahogy az ünnepeket az előkészület, úgy a bulikat is a kellékek teszik, naggyá és emlékezetessé, ezért ne sajnálja az ember a pénzét rá, hisz emlékeket vásárol ilyenkor!