Egy kávé mellett rendelhetünk kisbabánknak rágómakit

A kávézás most már hosszú ideje az egyik kedvenc tevékenységem. Hiszen olyan egyszerű csak leülni reggel egy kávé mellé és elindítani a napot. Persze ez nem mindig ilyen ideális és én csak ebben a napszakban vagyok képes elfogyasztani az italt. Nem tudom, hogy mi van velem, de ha későbbi időpontban fogyasztok kávét, akkor rögtön rosszul leszek tőle. Az ital, állítólagos energizáló hatását pedig soha életemben nem tapasztaltam.

Kávék között is azonban óriási különbségek lehetnek. Ez egy olyan dolog, aminél úgy gondolom, hogy megéri egy kicsit többet fizetni a minőségért. Hiszen így átélhetjük azt az élményt, mikor belekortyolunk egy kávéba, és nem a megszokott, keserű íz fogad minket. Ettől függetlenül nem vetek meg semmilyen kávét és bármit szívesen elfogyasztok, ha mondjuk vendégségben vagyok.

Most azonban a figyelmemet nem a kézműves kávé, hanem a kisbabám köti le főleg. Eljött nálunk is a fogzás időszaka és szerintem minden szülő tudja, hogy ez mennyi sírással és aggodalommal jár. Azóta azonban, hogy rátaláltam az Imagine Baby oldalára, a kisbabánknak sokkal kevesebbet kell szenvednie. Mivel az oldalukon található rágóka kiváló megoldás minden csöppségnek. Egy ismerősömtől hallottam, hogy mennyire magas minőséget képviselnek és azt, hogy milyen könnyű rendelni az oldalukról. Nagyon felbátorodtam ezeken a kijelentéseken és megnéztem magamnak, hogy mit tud ez az Imagine Baby.

Már akkor elmosolyodtam, mikor felléptem az oldalra. Egyszerűen van neki egy olyan bájos, hívogató hangulata, ami rögtön bevonzza az embert. Az oldalon egyébként nem csak rágóka vásárlására van lehetőség, hanem még más babás kelléket is lehet venni tőlük. Ahhoz, hogy ezeket elérjük, elég ha a felső menüt használjuk. Minden egyes kategória, érthetően van felcímkézve, úgyhogy nem kell attól félnünk, hogy a kereséssel fog majd elmenni az időnk.

Engem azonban a rágóka kínálat érdekelt elsősorban és nagyon pozitív csalódás volt, hogy milyen mennyiségben és választékban érhetőek el náluk a rágómakik. Ez egyébként az Imagine Baby által forgalmazott fő termék, és meg is látszik rajta. Alapból, ha az ember rágóka termékekre gondol, először biztosan valami furcsa, amorf kinézetű játék fog eszébe jutni. A rágómaki ezzel ellentétben egy olyan termék, aminek személyisége van és később is jó lehet játszó pajtásnak. Különböző színek közül választhatunk, úgyhogy ezzel még inkább személyre tudjuk szabni azt, hogy milyen legyen gyermekünk rágómakija.

Az ár elsőre meglepetés lehet, mivel kicsit magasabb, mint amihez a boltban van szokva az ember. Ez azonban ne rettentsen el senkit, mert nem véletlenül kérnek el ennyit a rágómakiért. Gondoljunk csak bele, hogy a fogzás mennyire egy fontos része a gyermekünk fejlődésének. Senki sem szeretné azt, hogy a kisbabája egy olyan valamit rágjon, ami esetleg káros lehet a szervezetére. Az Imagine Baby termékeinél nemcsak, hogy ettől nem kell tartanunk, hanem még úgy is van kialakítva a játék, hogy tökéletesen menjen kisbabánk ínyéhez. Mindenki segíteni szeretne a gyermekének ebben a nehéz időszakban, a makis rágóka pedig tökéletes lehet erre a célra.

A rendeléssel sem fog túl sok időnk elmenni, mivel nem kell mást tennünk, mint egyszerűen behelyezni a kosárba azt a makit, ami megtetszett. Ezt követően már csak meg kell adnunk a szállítási adatainkat és azt, hogy miként szeretnénk fizetni. Ilyen egyszerű az egész és nemsokára meg is érkezik az ajtónk elé a rágóka.