A kávézóban hallottam

Egyetemi óránk után az osztálytársammal a kávézóba siettünk, amit mi csak a sarki kávézónak hívunk. Éppen a finom kávénkat kortyolgattuk, amikor elkezdtem panaszkodni, hogy eddig még nem találtam olyan Xiaomi szervizt, amivel igazán meg lettem volna elégedve. Egy kedves vendég, aki mellettünk ült, közbevágott, hogy lenne egy ajánlása, az LCD Fix Allee szerviz, ami Budapesten található.

A cégnév, és az alábbi kulcsszó segítségével találtam meg a honlapjukat: Xiaomi szerviz. Így eljutottam ahhoz a részhez, ami számomra releváns volt, hiszen már nagyon érett a Xiaomi készülékem a szervizre. Amit elsősorban elolvastam róluk, az az volt, hogy miben különböznek a többi szerviztől. Ilyen tényező, hogy azonnali javításokat kínálnak. További szimpatikus dolgokat olvashatunk róluk, miszerint adatvesztés nélkül javítanak, a kijelző cserékre élettartam garancia vonatkozik, a legtöbb javítás elkészül kevesebb, mint egy óra alatt, nem szükséges időpontfoglalás, és vannak raktáron tartott alkatrészek. Kiemelném egyéb szolgáltatásaikat is, amikről szintén a weboldalon informálódtam, ilyenek a következőek: felújított készülékek eladása garanciával, törött, hibás készülékek felvásárlása, árajánlat készítése biztosítási ügyintézéshez, céges készülékflották javítása és védelme.

És amit a Xiaomi szervizről tudni lehet a honlapjuk által: három típust lehetséges kiválasztani, XIAOMI MI, XIAOMI REDMI, és XIAOMI POCOPHONE. Én REDMI típusú telefonnal rendelkezem, ezért ezt választottam ki, ezen belül pedig jó pár konkrét telefontípussal találkozhatunk. Az én telefonom egyébként Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Négy szerviztevékenységgel találkoztam ennél, mellette feltüntetve az árak, amiket nagyon barátinak tartok. Belenéztem még más-más típusokba is úgymond, és kijelenthetem, mindenhol jó árakkal találkoztam.

Különösképpen tetszik, hogy ténylegesen fel vannak tüntetve az árak, és nem kell árajánlatot kérni, vagy külön érdeklődni efelől. Letisztult, jól átlátható weboldalról van szó, a telefonok képekkel vannak illusztrálva, nálam ez is egy nagy plusz pont. És márkafüggetlen a szerviz, tehát, ha valakinek nem Xiaomi szervizre lenne szüksége, hanem valami másra, akkor is érdemes meglátogatni őket.

Kapcsolatba lehet velük lépni telefonon, email-en keresztül, vagy személyesen (a pontos címük megtalálható a honlapon), és a nyitva tartásukra vonatkozóan is megtaláljuk az információt. Mindenképp meg kell említenem, hogy arra a mondatra lettem figyelmes az oldalukon, hogy az email cím megadásával kedvezményesen jutunk hozzá tartozékokhoz, akár személyesen, akár a webáruházban.

Biztosan igénybe fogom venni az említett cég szervizszolgáltatását, és úgy érzem, ők lesznek az elsők, akikkel elégedett leszek. A sarki kávézó nem hiába a kedvenc helyünk, mindig hall az ember valami okosságot.