Egy kávézóban záporoznak az ötletek

A barátaimmal úgy döntöttünk, itt az ideje egy vállalkozás elindításának. Persze emiatt bőven volt megbeszélni valónk, ezért aztán elkezdtünk különböző kávézókba járni, mert úgy gondoltuk, ott egy olyan kellemes és nyugodt környezet vár majd ránk, ahol a legapróbb részletekig kigondolhatjuk az induló üzletünk stratégiáját.

Arról nem is beszélve, hogy a kávé fogyasztás az agyunkat is serkenti, így jól jön majd, ha új ötleteket kell kigondolni. Én egyébként is rajongok a kávéért! És nem csak az alap kávés italokra gondolok most, mint a presszó vagy a kapucsínó! Én vevő vagyok olyan kávé fajtákra is, melyeknek a receptje a távoli vidékekről származik, és sokszor extrémnek is hatnak az itthoni kávé fogyasztók számára!

Pár hete például egy különleges, csípős kávét ittam! Úgy voltam vele, hogy szeretem a csípős ételeket, szóval majd biztosan az is ízleni fog. Ez valóban így is volt, de azért megjegyzem, ez a szó szoros értelmében csípős volt! Már szabályosan könnyezett a szemem! Lehet a pultos lány kissé túlzásba esett, és túl sok csilit adagolt a kávémba, de az is lehet, hogy ez a normális recept. Azért meg tudtam inni, de a jövőben lehet már nem fogok próbálkozni vele.

A kávé hatása egyébként mindenkinél bevált: csak úgy jöttek a jó ötletek a vállalkozásunk kapcsán. Én már a harmadik adag kávémat fogyasztottam, mikor eszembe jutott egy fontos dolog: az internetes jelenlét. Ha nem vagyunk erősek az interneten, akkor a vállalkozásunk biztosan nem lesz sikeres. A többiek is csak helyesen bólogattak, mikor ezt elmondtam nekik.

Rögtön ott a kávézóban elkezdtünk gondolkodni rajta, hogy mi lenne a legjobb irány erre vonatkozólag. Végül rájöttünk, hogy mi lesz a hatásos megoldás: a linképítés!

A linképítés persze egy olyan dolog, amit lehet nagyon jól és nagyon rosszul is csinálni, így alaposan meg kellett vizsgálni a lehetőségeinket a szóba jöhető szolgáltatókat tekintve. Némi vizsgálódás az interneten elég volt arra, hogy megtaláljuk azt a szolgáltatót, aki nem csak megfelel az elvárt követelményeknek, de magasan túl is teljesíti azokat: a keresobenelso.hu!

Szeretnék sokat írni róluk most itt Nektek, mert gyakorlatilag nekik köszönhetjük, hogy annyi megrendelőnk van! Szóval ez az írás egyfajta hálából is született a részemről, de azért azt is szeretném, hogy információkkal szolgáljon a számotokra.

Viszont gyorsan adok Nektek most egy tippet: a weboldalukat is nézzétek meg!

Mivel ők egy online marketinggel foglalkozó cég, így a hitelességüket könnyedén lecsekkolhatjátok pusztán azzal, ha ellenőrzitek az online felületüket.

Elég csak pár pillantást vetnetek az oldalra, és Ti is látni fogjátok, amit én: egy olyan weboldalról beszélünk, amiről egyszerűen ordít a profi munka. Mind kinézetben, mind pedig a tartalmat tekintve egyszerűen csak a tökéletes jelző jut eszembe!

Csak kattintsatok rá arra a fenti linkre, amit elhelyeztem a cikkben, és egyből látni fogjátok, hogy igazat beszélek! Innen ténylegesen megtudhattok mindent, amit tudni kell a linkek elhelyezéséről. A Keresőben Első mindent megtesz azért, hogy az ügyfeleik tisztában legyenek az általuk nyújtott szolgáltatásokkal, mert hisznek benne, hogy egy kölcsönösen előnyös partneri kapcsolat csak így működhet.

Én órákig olvasgattam a weboldalukon, mert egyszerűen annyi releváns és hasznos tudnivalót lehet ott találni. Hatalmas tudásról és tapasztalatról árulkodnak azok a cikkek, melyeket megtaláltok ott. És itt nem csak a linkek építéséről van szó! Ide sorolhatnám még a weboldalak készítését és a szövegírást is! Ha kíváncsiak vagytok az összes szolgáltatásukra, akkor csak ismételni tudom saját magamat: gépeljétek be a címüket a böngészőtökbe, és mindent megtudtok, amit szeretnétek.

Nos, pár órás tájékozódás a weboldalukon bőségesen elég volt nekem arra, hogy tudjam: nekem rájuk van szükségem, ha sikeres vállalkozóvá szeretnék válni!

A következő lépésem az volt, hogy kitöltöttem egy űrlapot és ajánlatot kértem tőlük. Ez a folyamat igazán nem tartott sokáig, gyakorlatilag csak perceket vett igénybe.

Miután elküldtem nekik az ajánlatkérést, rövidesen felvették velem a kapcsolatot. Már a telefonálás is egy élmény volt, hiszen csak megerősödött bennem az, amit már eddig is tudtam: ők egy lelkiismeretes csapat, akik csak a maximummal elégednek meg!

Mindent megbeszéltünk a linképítéssel kapcsolatban, amire csak szükség volt. Mindent figyelembe vettek, ami fontos: az vállalatunk anyagi lehetőségeit, a céljait és piacát. Már a tervezés során is törekedtek a tökéletességre, hiszen csak így lehet majd később a maximumot nyújtani a gyakorlatban.

Az ajánlatukat elfogadtuk a társaimmal, így nekünk innentől kezdve már csak várni kellett arra, hogy a legfontosabb kulcsszavakra ott legyünk az első oldalon a találati listákon. Elmondták nekünk, hogy ez egy alapvetően hosszadalmas folyamat, így az eredményekre türelmesen kell majd várni, de mindenképpen megéri.

linképítés

Hatalmas meglepetésként ért minket, mikor bizonyos kulcsszavakra,melyekre meglehetősen nagy a keresések száma, pár hónap alatt sikerült az első oldalra bekerülni, sőt! Az egyik kulcsszó esetében konkrétan aranyérmes volt a weboldalunk!

Tudtuk, hogy profikra bíztuk ezt a feladatot, de erre azért nem gondoltunk volna!

A következő hónapokban folytatódott ez a tendencia: a weboldalunk egyre erősebbé vált a Google keresőjében.

Itt tartunk most.

Nagyjából fél éve alapítottuk a cégünket, és a weboldalunknak egyre több a látogatója, ami ennek a csapatnak köszönhető!

És itt nem csak arról van szó, hogy a látogatók száma növekedne! Ez a bevételekben is megmutatkozik nekünk. Nem is akármilyen bevételekben! Hatalmas összeg folyik be nekünk a sok látogatóból! Álmunkban sem mertük gondolni, hogy a vállalatunk ilyen hamar sikeressé válhat pénzügyileg, pedig ez a valóság.

Ez a valóság pedig csakis a Keresőben Elsőnek köszönhető! Azóta már más szolgáltatást is végeznek a számunkra, hiszen már megengedhetjük magunknak.

Úgy érzem, a cégünk számára a határ a csillagos ég, addig amíg ilyen lelkiismeretes online marketing szolgáltatónk van.

Én tényleg szívből ajánlom őket bárkinek! Akár most indítanál vállalkozást, akár már a meglévő cégedet szeretnéd erősíteni az online területen, ők egy olyan választást jelentenek majd, amiben biztosan nem fogsz csalódni.

Szerintem érdekelhet téged a szolgáltatásuk, főleg ha már idáig elolvastad az írásomat, de ha úgy érzed, több infóra van szükséged a döntésedhez, azt is megértem! Elvégre a vállalkozásod sikeréről van szó…

Ezért azt tanácsolom, tölts el egy kis időt a weblapjukon, és rövidesen Te is megérted majd, miért is írok róluk itt ennyire pozitívan.

Ne bízd a véletlenre a vállalkozásod online sikerét, mert ez manapság már egy kardinális kérdés, amivel kapcsolatban nem engedhetsz meg magadnak semmilyen hibát!

Hibáról azonban szó sem lesz, ha erre az online csapatra bízod rá ezt a feladatot!

Szóval hajrá, tedd Te is sikeressé az üzleted a segítségükkel!