Egy hajvasaló, ami a munkában is jó szolgálatot tesz

Sajnos olyan hajam van, amit senkinek sem kívánnék. Amikor begöndörítem, kirúgja magát és amikor kiegyenesítem, egy csepp eső elég, hogy össze-vissza álljon.

Éppen ezért döntöttem úgy, hogy kell egy hajvasaló a munkába is, hogy mikor beérek, meg tudjam csinálni a hajamat és ne nézzek ki úgy, mint egy őrült a párásabb napokon.

Nem valami erős szálú a hajam, így a legalacsonyabb fokozaton is ki tudom vasalni a hajamat.

A bestmarkt.hu oldalon pedig találtam egy szuper mini hajvasalót, ami pont akkora, hogy még a kézitáskámban is elfér, ezért mindenhova magammal tudom vinni.

hajvasaló
hajvasaló

Otthon van már egy nagy, egészen komoly hajvasalóm, ami kíméli a hajamat és több fokozat is van rajta, sőt kaptam nemrég egy gőzölős hajvasalót is és a sok helyen reklámozott fésűs megoldásból is van egy közepesen jó modellem.

De most, hogy rájöttem, a munkába is magammal kellene vinnem egyet, vettem egy teljesen újat.

A hajvasaló, amit a bestmarkt.hu oldalról rendeltem, nagyon szuper. Ahhoz képest, mennyire kicsi, nagyon jól vasalja a hajamat. Kicsit féltem, hogy még az én vékony szálú hajamhoz sem lesz elég a teljesítménye, de szerencsére nem így lett, egy nagyszerű terméket sikerült választanom.

Már többször vásároltam innen, mindig nagyon szuper dolgokat vettem, és elég jó áron. Ezt a kis hajvasalót is sikerült mindössze 3810 Ft-ért megvásárolnom, ami szerintem hajvasaló viszonylatban egy nagyon jó ár.

Sikerült pont úgy időzítenem a vásárlást, hogy személyesen át is tudtam venni a hajvasalót. Mivel raktáron volt, 2 nap múlva már érte is tudtam menni a Budapesti üzletbe, ezért nem kellett a szállításra se várnom.

Természetesen egyből ki is próbáltam a készüléket és a hajvasaló nagyon jól teljesített.

Kicsit meglepődtek a kollégáim, mikor munkába beérve előkaptam a hajvasalómat és kivasaltam a kicsit begöndörödött hajamat.

Áprilisban sok az eső, ezért sokkal többször van ezzel gondom, de mindenki szerint nagyon jó ötlet volt.

Az egyik kollégám meg is kérdezte, honnan vettem, úgyhogy elküldtem neki a bestmarkt.hu linket, ahol ő is meg tudja nézni a hajvasalókat, és a többi szuper cuccot, amit ez a cég árul, hiszen jóval több terméket lehet itt kapni, mint pár szépségápolási dolog és hajvasalók.