Új kiegészítő a kávézó falán

A legutóbb egy igen aranyos dologra lettem figyelmes a kedvenc kávézómban. Egyetemista korom óta ide járok, minden hét vasárnapján egy presszóval zárom a hátam mögött hagyott napokat. Na jó, néha egy flat white is belefér.

Te tudtad, hogy a flat white, a cappucino és a latte között óriási különbség van? Én is ezen gondolkoztam az egyik nap, amikor az asztalommal szemben lévő falon megpillantottam egy eddig szokatlan dolgot, egy igényes, jól megtervezett naptárt.

naptár nyomtatás

A kávézó baristája elmondta, hogy a Color nyomdát kérték fel a naptár nyomtatására. A cég weboldalán ezzel kapcsolatban kiemelik, hogy egy minőségi, a cég arculatának megfelelően megtervezett és kivitelezett irodai naptár elengedhetetlen marketing eszköz. Ezek tartalmazzák egy vállalkozás emblémáját, logóját, valamint olyan egyéb fontos elérhetőségeket és céginformációkat, amelyek reprezentációs ajándékká teszik céges ügyfelek számára.

Számos típusai lehetnek egy naptárnak. Asztali álló, fekvő, kártya, speditőr, határidőnaplós, agenda, plakátnaptár, fali spirálozott, stancolt, zsebnaptár, zsebkönyv, naptáras, asztali könyöklő között tudunk válogatni. Egy jó naptár jellemzői közé tartozik az is, hogy ha nem félünk élénk és tetszetős képeket használni, illetve kialakításából eredően akár egyben tervezőként is praktikusan használható otthoni, irodai kiegészítőként. Fontos, hogy mindenképp tartalmazzák a következőket: névnapok, hétvégék, ünnepnapok, naponkénti szabad, akár óralebontású, tervezhető felület.

A céges naptár katalógusból nyomdakész minta-naptárak közül is válogathatunk, amelyeket cégünk saját arculatával alakíthatunk. Kérésre akár még vaknyomással is elkészítik az egyedi naptárunkat.

A naptár nyomtatás mellett természetesen számos más termékkel is foglalkozik a Color nyomda. Például készíttethetünk saját papírpoharat, egyedi papírtáskát, de még térbetűk, karszalagok és egyéb más lehetőségek is a rendelkezésünkre állnak.