Tisztaság és nyugalom a reggeli kávé mellett

Szerintem mindenkinek meghatározza a napját, hogy hogyan indul a reggele. Az sem kérdés, hogy ahogy én is, sok más ember is kávéval szereti kezdeni a napot. Azonban én nem otthon szoktam elfogyasztani a kávémat, hanem az úton a buszmegálló felé, egy kis kávézóban. Ehhez ugyan minden nap egy kicsit korábban kell indulnom, azonban mindig friss minőségi kávét tudok inni. Legutóbb egy kicsit korábban kellett elindulnom otthonról, és ezért a kávézóba is korábban érkeztem a szokásosnál. Szó szerint nyitásra érkeztem, én voltam az első vendég. Mikor beléptem az ajtón egy kis zajt hallottam, ami nyilvánvalóan odavonzotta a tekintetemet. Abban a pillanatban megértettem azt, hogy ez a kávézó, hogy tud mindig olyan tiszta lenni. Az egyik barista hölgy egy porszívó szerű kisgéppel takarította a sarokban lévő foteleket. A hölgy felnézett és mondta, hogy oda még néhány percig nem tudok leülni, de csupán pár percet kell várnom, mert hamar száraz lesz.

Kisgépek

Ez azért szöget ütött a fejembe, hogy milyen effektív kis eszközt használnak itt. Elég érdeklődő a jellemem, így nyilván nem bírtam ki, hogy ne tudjam meg, hogy mi ez a gép és, hogy hogyan lehet ilyet jó helyről beszerezni. Az internet világában való kalandozásom eredményesnek bizonyult és rátaláltam a Greenway oldalára, ahonnan mindenféle méretű és teljesítményű takarítógépet lehet bérelni. Kisgépek, ráállós és ráülős takarítógépek, valamint gyalogkísérős takarítógépek is voltak az oldalon. Megtaláltam azt is, amit nagy valószínűséggel a barista hölgy is használt. A kis kárpittisztító a kisgépek oldalon található. Ebben a kategóriában nem csak kárpittisztító van, hiszen vannak egytárcsás gépek, porszívók és vízszívók is, tehát a kínálat elég széles. Személy szerint úgy éreztem, hogy tovább kell barangolnom az oldalon, így megnéztem mindenféle nagyobb gépet is. Természetesen találtam akkora gépeket is, amik már túl méretesek egy kis kávézóhoz, de egy ipari területen biztosan nagyon jó szolgálatot tudnak tenni.

A greenway.hu azonban nem csak egyszerűen értékesíti a különféle takarító eszközöket. Ők ugyanis bérbe adják ezeket a gépeket különböző bérlési előnyökkel. Az első és legfontosabb, hogy nincs kaució az eszközökre, így nem kell egyben nagy mennyiségű pénzt kiadnia a bérlőnek.

Aztán szintén fontos, hogy a Greenway az eszközeit folyamatosan karbantartja és szükség esetén 24 órán belüli szerviz kiszállást biztosít, így nem a megrendelő cégnek kell bíbelődnie a szervizeléssel, ami szintén egy kiváló pozitívum.

Aztán mindennek a tetejére ott van, hogy a bérlési kondíciók rugalmasak, adott esetben a gép visszaadható és mindig az aktuális igények szerint cserélhető. Tehát abban az esetben sincsen gond, ha a bérlő esetleg kisebb teljesítményű gépet igényel és egy hónap után rájön, hogy egy nagyobb gépre lenne szüksége.

Bár nem tudom, hogy a kávézó bérli-e az eszközeit, vagy minden a sajátja, én a helyükben biztos, hogy a kisgépek bérlése mellett döntöttem volna. Ezzel a cég időt, energiát és pénzt spórolhat meg, valamint a megoldás jelentősen egyszerűbb, mint a cégnek minden géppel külön-külön foglalkozni, és gond esetén azoknak a szervizelését vagy cseréjét intézni. Ha takarítógépekre lenne szükséged, én mindenképpen a greenway.hu szolgáltatását ajánlom!