Egy jó kávé mindent megold! Akár a kádszerelést is…

Nemrég beültem egy barátommal a kedvenc kávézónkba, hogy kipróbáljuk a legújabb különlegességet. Kávézgatás közben elmeséltem neki, hogy megrepedt a kádunk a fürdőszobában. A probléma több dolog miatt is zavart: egyrészt rosszul néz ki tőle a fürdő, másrészt nem akarom, hogy az alattunk lévő lakás beázzon, harmadrészt egyszerűen nem találtam olyan szerelőt, aki megcsinálná.

A barátom a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalt ajánlotta, amire otthon azonnal rá is kerestem.

vizgazfutesszerelo24.hu, hogy a szerelőkeresés ne legyen többé rémálom

vizgazfutesszerelo24.hu

A vizgazfutesszerelo24.hu – ahogyan ezt a neve is mutatja – víz-, gáz- és fűtésszereléshez kapcsolódó problémákban nyújt segítséget a készülékek javításától, cseréjétől kezdve a teljes rendszerek kiépítéséig. Illetve természetesen duguláselhárítással is foglalkoznak. Mindehhez pedig végzettséggel rendelkező profi szakembereket és mintegy 30 éves szakmai tapasztalatot biztosítanak. Szakemberei Budapest és Pest megye egész területén vállalnak munkákat. Ha biztosak akarunk lenni benne, hogy lakhelyünk szerepel a listájukon, a weboldal aljára görgetve ellenőrizhetjük ezt.

Az oldalon nagyon egyszerűen kérhetünk visszahívást vagy emailes kapcsolatfelvételt. Ehhez mindössze egy adategyeztető felületet kell kitöltenünk. A visszahívás pedig természetesen nem kerül nekünk semmibe.

Akinek sürgős problémája van, az pedig azonnal tárcsázhatja 24 órás ügyeleti rendben működő ügyfélszolgálatot. A telefonbeszélgetés során a diszpécser minden olyan kérdést feltesz, ami szükséges lehet ahhoz, hogy valóban a legmegfelelőbb segítséget kaphassuk, ami igazán sürgős esetben akár egy órán belül meg is érkezhet.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalon minden információt megtalálsz a szolgáltatásokkal kapocslatban. Meggyőződhetsz arról, hogy tényleg az a legjobb döntés, ha őket választod. Elolvashatod, milyen számlát tud kiállítani a hozzád küldött szakember. És megismerkedhetsz a garancia feltételeivel is.

Szerintem egy kattintást mindenképp megér!