Egy jó kávé mellett mindent meg lehet beszélni

A kávé egy nagyon közkedvelt ital. Ez nem is csoda, hiszen élénkít és emellett még nagyon finom is. Azonban a túlzott koffein fogyasztásra is figyelni kell.

Egy baráti vagy céges beszélgetéshez nagyon jól tud jönni egy ilyen ital. A közelmúltban is egy kávé mellett beszélgetve sikerült olyan hasznos információra szert tennem, aminek még a mai napig is örülök. Akkoriban épp a fényszóró beállítás árak után kutattam, mert ki szerettem volna választani a legjobb autószervizet, ahol ezt megcsinálják nekem. Ekkor a barátom a Meta autószervizet ajánlotta.

Elmondása szerint amióta megismerte őket, csak hozzájuk viszi az autóját. Nagyon gyorsan és lelkiismeretesen dolgoznak, ezért bármilyen problémával is fordulsz hozzájuk, biztosan megtalálják rá a megoldást.

Ezek után már nekem se kellett több és otthon rá is kerestem a Meta utószervi oldalán a fényszóró beállítás árakra. Valóban kedvező áron dolgoznak, ezért amikor megláttam, hogy Budapesten a 19. kerületben található a műhelyük, akkor nagyon megörültem. Minden nap arra szoktam járni, ezért ez teljes mértékben útba esik számomra. Ennél jobban nem is alakulhatott volna a történet.

Márkafüggetlen autószervizként működnek, ezért akármilyen autót vihetsz hozzájuk. Ez azért is nagyon jó, mert ha autót cserélsz és nem vagy márkahű, akkor is életed végéig viheted hozzájuk javítani az autót.

Már több, mint 15 éves munkatapasztalattal rendelkeznek. Ennek is köszönhető szerintem, hogy nagy szakmai tudással rendelkeznek. Mindemellett nem csak szakmailag, de emberileg is kiemelkedők. Nagyon nagy figyelmet szentelnek az ügyfeleiknek. Részletesen tájékoztatják őket, mindent megkérdeznek és semmilyen munkának nem kezdenek neki, ameddig igent nem mondott rá az autó tulajdonosa.

Ami az egyik legjobb dolog, hogy garanciát is vállalnak a munkájukra. Így, ha valami rosszul is sikerül, akkor a garanciális időn belül újból, díjmentesen megoldják azt. Szerintem ilyen szempontból is nagyon rugalmasak. Azonban azt is meg kell említeni, hogy mindig figyelnek a megfelelő munkavégzésre, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Hiszen ez senkinek sem az érdeke. A szerelőnek sem jó, ha ingyen kell dolgoznia és kétszer ugyanazt a problémát megoldani. Ez számára is egy nagyon rossz visszajelzés, illetve az ügyfél is elbizonytalanodig az autószervizben és legközelebb lehetséges, hogy máshová fogja vinni az autóját. Éppen ezért az ilyen helyzeteket igyekeznek elkerülni.

A személyautók mellett kisteher gépjárművekkel is foglalkoznak, ezért ha ilyen járműved is van olyan, ami szerelésre szorul, akkor bátran viheted hozzájuk.

Minden alkalommal alaposan átvizsgálják az autót, hogy lássanak minden hibát. Ezután tájékoztatnak az észrevételekről és megkérdezik, hogy melyik hibát javítsák ki. Majd ez alapján mondanak egy körülbelüli időt, amire végezni fognak a javítással. Általában gyorsan dolgoznak, ezért nem kell napokat várni az autódra.

Ezek alapján mi jellemző a Meta autószervizre? Az mindenképp elmondható, hogy minőségi munkát végeznek, modern technikákkal dolgoznak, megbízhatóak, pontosak és megfelelő tájékoztatást adnak mindenkinek. Mindemellett mindig naprakészek és kiemelkedők a szakmájukban. Ha őket választod, akkor nagy valószínűséggel nem fog csalódás érni.

Hogyan tudsz hozzájuk időpontot foglalni?

Ha úgy döntöttél, hogy teszel egy próbát velük, akkor telefonon és online is foglalhatsz hozzájuk időpontot. Az online időpont foglalásnak az az előnye, hogy a nap 24 órájában működik és egyből láthatod, hogy mely időpontok szabadok még. Szerintem ez a foglalásnak egy gyorsabb módja tud lenni.

Tapasztald meg Te is a Meta autószerviz szolgáltatásainak a minőségét! Foglalj időpontot hozzájuk még ma!