Kávézni mindig öröm

Szeretek kávézni, szerintem ezzel sokan vannak így. Reggel, amikor felkelek, első dolgom az, hogy elkészítem a kávémat, és azzal kezdem a napot. Ez már szinte egy rituálénak számít. A családban mindenki szereti a kávét, szerencsére a párom családja is ilyen, úgyhogy van bennünk legalább egy közös dolog. Így akár közösen is el tudunk járni kávézni, ha éppen olyan kedvünk van.

Van egy kedvenc kávézóm, itt, a városban, oda szoktam járni a párommal. Minden alkalommal ugyanazt a finom kávét iszom most már, előtte sok félét próbáltam ott, de aztán valahogy mindig ott kötöttem ki, hogy a kedvencemet választottam.

Múltkor tönkrement a kávégépünk otthon, így újat kellett venni, de szerencsére hamar találtunk egy olyat, amilyet szerettünk volna, ráadásul gyönyörű kék színe van, és nekem a kék a kedvenc színem, szóval hatalmas volt az öröm nálam. Amikor a barátaink átjönnek, minden alkalommal megcsodálják, hogy milyen szép kávéfőzőnk van, egyikőjük pont egy ugyanilyet akar venni.

Tavaly anyukáméknak is vettünk egy új kávéfőzőt, azt kapták karácsonyra. Tetszett nekik nagyon, teljesen odavannak érte. Ők nem szoktak kávézni járni, így gondoltam, kapnak egy igazán jó kávéfőzőt, amivel több féle kávét tudnak elkészíteni. Szerintem a kávéfőző mindig egy jó ajándék, a kávézás pedig teljesen jó randizós program, nem?